TORNÁCOS VENDÉGHÁZ

 

„Ahol a csend hallható”, ahol a múlt értékeit a jelen igényeire hangolják, ahol nemesedik az egész világon ismert magyar bor, a tokaji aszú. Ezen a vidéken, a Zemplén egyik legszebb részén, Golopon, panorámás környezetben, a Somos-hegy lábánál épült újjá a Tornácos Vendégház. Az értékmentő felújítás során a népi építészet egyik legkedvesebb és legjellegzetesebb eleme a tornác, méretében és funkciójában megmaradt. Kényelmesen lehet az árnyékos tornácpadon beszélgetni, sőt a nyári délutánokon jól esik a lugas árnyékában felállított asztalnál egy hűsítő ital. A Tornácos Vendégház a Szerencs- patak völgyében, jellegzetes zempléni dimbes-dombos tájon, tiszta levegővel, stressz mentes falusi élet nyugalmával, de modern szolgáltatásokkal várja a pihenni, az aktív és a passzív kikapcsolódásra vágyó vendégeket.

 

SZÁLLÁSHELY LEÍRÁSA:

 

Az 50 cm-es kőfallal rendelkező ház felújításánál az építészeti tradíciókat figyelembe vevő utcafronti homlokzat. A vendégházhoz egy füves pihenőkert tartozik né hány fával, bográcsos- és grillező hellyel. A zárt udvaron lehetőség van a parkolásra. A vendégház legvonzóbb és legjellegzetesebb része a hagyományoknak megfelelően felújított, de a modern igényeket is kiszolgáló 20 méter hosszú, járólapos, széles, árnyas tornác. A konyha teljesen felszerelt, központi fekvésű (mini konyha, hűtő, hideg-meleg vizes mosogató, evő-, ívó-, főző és tálalóeszközök). Az egyén, a család vagy csoport nyugodt kikapcsolódását biztosítja a kényelmesen és célszerűen berendezett, pótágyazható lakószoba (fekvőhely 4 fő részére, TV, ruhásszekrény, kávézóasztal székekkel, éjjeliszekrény). A lakószobákhoz, mindegyikhez külön bejáratú fürdőszoba tartozik (zuhanykabin, mosdó, WC, hideg-meleg víz).

ÁRAINK:

 

Egész évben: 3500 Ft/fő/éj + id.forg.adó

Kedvezményeink:
Gyermek 0-3 éves korig ingyenes

Gyermek: 3-12 éves korig 50% kedvezmény.

 

Vendéglátó: Sepsi Istvánné (Gabi) - 06 30 206 51 73

A vengégház minimum 2 fő/2 éjszakától fogad Vendégeket.

 


ELÉRHETŐSÉG:

3906 Golop, Fő u. 4

Telefon: (52) 453-430

Mobil: (30) 206-51-73; (30) 812-87-80

 

AJÁNLATKÉRÉS - KAPCSOLATFELVÉTEL:

Tornácos vendégház - GOLOP

Elérhetőségeink:

CÍVIS TOURS Utazási Iroda

4024 Debrecen, Batthyány u.16. 

(az udvarban)

Tel.: (52) 453-430; (30) 812-87-80

E-mail: civistours@civistours.hu

Alapítva: 1990.

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek! * A teljes weboldalra kiterjedően az esetleges feltöltési hibákért, elütésekért felelősséget nem vállalunk.

MKEH: R01197/1999